Fackliga kurser och utbildningar

Här har vi samlat kurser och utbildningar för dig är skyddsombud eller fackligt förtroendevald. Hör gärna av dig till oss på kansli@kyrka.se om du har några önskemål om kurser. Vi arbetar löpande med att utöka utbudet.

Grundkurs för fackligt förtroendevalda

Den 24 januari är du som är fackligt förtroendevald välkommen att uppdatera dina kunskaper med denna grundkurs i det fackliga arbetet.
Läs mer och anmäl dig här

Arbetsmiljö för skyddsombud

Den 7 februari är du välkommen till denna grundutbildning i arbetsmiljö som är ett måste för dig som är skyddsombud.
Läs mer och anmäl dig här

Utbildningsdag för valberedare

Välkommen den 19 januari till en utbildningsdag för dig som är valberedare. Under denna dag kommer vi att gå igenom regelverket för valberedningens arbete där vi fokuserar på de förutsättningar som behövs för att utföra arbetet och valberedningens ställning i organisationen. Vi går också igenom valberedningens uppdrag och kriterier som förbundet ställer på uppdragsinnehavare och valberedare samt på sakkunnig i valberedningen och dennas roll.

Skao har sagt upp viktiga avtal

Du som är kretsordförande, kretsföreträdare eller löneförhandlare är välkommen på ett kort informationsmöte kring situationen som har uppstått i och med att Skao har sagt upp viktiga avtal. Mötesinbjudan kommer via mejl.Tid: måndag den 24 januari kl. 16.00 - 17.00. Plats: Teams.