Förbunds­kansliet

Förbundskansliet

Personalen på Förbundskansliet

Förbundsdirektören
Förbundsdirektören Vibeke Hammarström är högsta chef och ytterst ansvarig för förbundskansliets verksamhet

Förhandlingsavdelning
Förhandlingsavdelningen består av förhandlingschef, senior juridisk rådgivare, chefsjurist, förbundsjurist och ombudsman, äldreombudsmannen.
Epost: Forhandlingsavdelningen@kyrka.se

RSO – Regionala Skyddsombud
De regionala skyddsombuden företräds här av förhandlingschef, senior juridisk rådgivare, chefsjurist, förbundsjurist och ombudsman, äldreombudsmannen.

Chefsrådgivningen
Chefsrådgivningen är till för dig som är kyrkoherde, chef, församlingsherde eller arbetsledare. Vår rådgivning utgår ifrån den kontext du som leder inom Svenska kyrkan lever i.
Epost: chefsradgivningen@kyrka.se

Äldreombudsmannen
Äldreombudsmannen ansvarar för äldrefrågor inom förbundet med inriktning mot våra pensionärsmedlemmar och de medlemmar som är på väg in i pensionering.
Epost: sten.bylin@kyrka.se

Medlemsservice
Ring eller mejla till Medlemsservice när du har frågor om medlemsavgiften eller när du behöver ändra dina uppgifter i medlemsregistret.
Telefon: 08 – 441 85 70. Epost-adress: medlemsservice@kyrka.se

Växeln
Du vänder dig enklast till växeln när du önskar kontakt med en viss funktion eller viss person på Förbundskansliet.
Telefon: 08 – 441 85 60. Epost-adress: kansli@kyrka.se

Kommunikationsavdelningen
Kommunikationsavdelningen ansvarar för mediakontakter, medlemstidning, hemsida och sociala medier med mera.
Epost: press@kyrka.se

Konferens
Förbundskansliet har konferenslokaler till uthyrning på Östermalmsgatan 68 F. De stilfulla lokalerna passar vid alltifrån konferenser, workshops, mingel, styrelse­möten och kundträffar till mer högtidliga tillfällen såsom bröllop, dop och minnesstunder. Upp till 40 personer.
Se särskild hemsida: 68f

Personal på Förbundskansliet