Laddar Föreläsningar

« Alla Föreläsningar

  • Detta föreläsning har redan ägt rum.

Stärk arbetsmiljöarbetet med SwAge-modellen

oktober 12, 2023 — 15:30 - 16:30

Arbetsmiljöarbetet är en viktig del i strävan efter att skapa en motståndskraftig organisation och vara rustad för framtida utmaningar. Men det är många perspektiv att ta hänsyn till. Med SwAge-modellen, som är skapad utifrån behovet av friska arbetsplatser, får du ett sätt att hantera de viktiga arbetsmiljöfrågorna utifrån samhällets, organisationens och individens perspektiv.

Här får du kunskaper och förslag på åtgärder för att fortsätta skapa en frisk arbetsplats där medarbetare kan och vill arbeta kvar till en högre ålder.

Du får svar på frågor som:

  • Hur kan vi skapa ett hållbart arbetsliv där individer mår bra, kan, vill och orkar befinna sig?
  • Hur kan arbetsgivare bättre ta till vara på det humankapital som individer utgör?
  • Hur kan hälsa, inklusion, motivation, kunskap och kompetens värnas och utvecklas genom hela arbetslivet?

Arbetsmiljöarbetet har större chanser att fungera framgångsrikt om kyrkoherdar, chefer, skyddsombud och medarbetare gör det tillsammans. Därför är denna föreläsning riktad till både chefer, HR, skyddsombud och medarbetare inom kyrkan.

Föreläsare och skapare av SwAge-modellen är Kerstin Nilsson, professor i folkhälsovetenskap epidemiologi och docent i arbetsvetenskap, verksam vid Lunds universitet och Högskolan Kristianstad.

Föreläsningen sker via Teams och är kostnadsfri för dig som är medlem. Då detta är en inspelad föreläsning kommer du inte kunna ställa frågor direkt till Kerstin Nilsson. Däremot tar vi gärna emot dina frågor och ber henne besvara dem i efterhand.

Varmt välkommen!

Vibeke Hammarström Falk
Förbundsdirektör, KyrkA

 

Boka din plats här

Detaljer

Datum:
oktober 12, 2023
Tid:
15:30 - 16:30