Laddar Föreläsningar

« Alla Föreläsningar

  • Detta föreläsning har redan ägt rum.

Hantera besvärligt beteende – på arbetet

oktober 18, 2023 — 09:00 - 10:00

Inte sällan hör man föreläsare lägga stor vikt vid att förklara var i hjärnan ”besvärlighet” sitter och försöker få oss som lyssnar att förstå vilka personligheter som är besvärligare än andra. Även om detta kan vara intressant hjälper det inte dig som chef eller medarbetare speciellt mycket i vardagen.  Du kan inte förändra en medarbetares personlighet, och du kan inte plocka bort ”besvärligheten” ur hjärnan på någon.

Det du behöver är aktiva strategier för att hantera det besvärliga beteendet och för att stimulera beteendeförändring ho dina medarbetare och kollegor, ja ibland hos hela organisationen.

Beteendeförändring sägs ofta ta lång tid och vara svårt, men i själva verket finns det enkla metoder att använda och det är just dessa metoder denna föreläsning handlar om. Med tydliga exempel som lockar till många igenkännande skratt kommer du att kunna börja  hantera besvärliga beteende på din arbetsplats omgående.

Föreläser gör Mattias Lundberg

Mattias Lundberg är leg psykolog och docent i psykologi och har under många år arbetat med beteendeförändring på företag och i organisationer. Han har också medförfattare till boken ”Jäkla människa – hur du hanterar jobbiga människor på arbetet”. Mattias är prisbelönt för sitt sätt att kunna beskriva komplexa psykologiska sammanhang på ett lättsamt och lättillgängligt sätt.

Föreläsningen är kostnadsfri för dig som är medlem i KyrkA. Vi möts via Teams.

Boka din plats här

 

Varmt välkommen!

Vibeke Hammarström Falk
Förbundsdirektör, KyrkA

Detaljer

Datum:
oktober 18, 2023
Tid:
09:00 - 10:00