KyrkA student mingel framtidsyrken yrken

Studentmingel för dig som vill arbeta ­i Svenska kyrkan

Välkommen på kvällsmingel där vi bjuder på vegetarisk buffè – måndag 11/ 11 kl. 18.00 – 21.00! Du får under minglet en bild av hur det är att jobba inom Svenska kyrkan och med möjlighet att träffa blivande kollegor.

Du får träffa präster, diakoner, pedagoger med flera

Du kommer under minglet att träffa människor från alla församlings­vårdande yrken inom Svenska kyrkan: präster, diakoner, församlingspedagoger.
Dessutom har du möjlighet att träffa representanter från ditt stift.
Några av dem kommer att kort berätta om sin vardag:

–          Hur är det att arbeta som komminister idag?

–          Varför är diakon världens bästa yrke?

–          Jag blev pedagog för att jag…

–          Bilder ur en kyrkoherdes vardag

Vegetarisk buffé

Vi bjuder vi på vegetarisk buffé med dryck på vårt förbundskansli, Östermalmsgatan 68 F, Stockholm.

Välkommen på kvällsmingel måndag 11/ 11 kl. 18.00 – 21.00!

Vi är Kyrkans Akademikerförbund, KyrkA, – det största förbundet för akademiker inom Svenska kyrkan och det enda fackförbundet som endast arbetar för de anställda inom Svenska kyrkan.

Anmälan

Anmäl dig senast 31 oktober på ingrid.birgersson@kyrka.se eller till rebecca.soderblom@kyrka.se på KyrkA.

Välkommen!

KyrkA – Vi kan kyrkan!